Їжа як ліки. Шість продуктів, які варто додати до свого раціону, щоб не захворіти на рак

21 серпня, 06:45
Антиракова дієта може знизити ризик розвитку раку приблизно на 40%, (Фото:Gabriel Meinert/Unsplash)

Антиракова дієта може знизити ризик розвитку раку приблизно на 40%, (Фото:Gabriel Meinert/Unsplash)

Рак — це смертельне захворювання, яке розвивається дуже швидко, але додавання до раціону суперпродуктів може трохи змінити ситуацію.

У той же час варто пам’ятати, що жоден продукт не може запобігти виникненню онкології на 100%.

Американське дослідження показують, що антиракова дієта може знизити ризик розвитку раку приблизно на 40%, тому не проґавте цю нагоду, та додайте у свій раціон кілька простих, але корисних продуктів.

Відео дня

Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. НВ не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. НВ також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X