Шість продуктів, що призводять до раку. Відмовтеся від них негайно

Онкологічні захворювання вже давно є серйозною проблемою, яку необхідно викоренити (Фото:Markus Spiskeж/Unsplash)
Онкологічні захворювання вже давно є серйозною проблемою, яку необхідно викоренити, і світ поки що далекий від досягнення цієї мети. Проте ви можете знизити свій ризик цієї напасті.
Захворюваність на колоректальний рак серед молодих людей зростає в усьому світі з початку 1990-х років.
Очікується, що до 2030 року показники раку товстої та прямої кишки збільшаться на 90%.
Хоча зв'язок онкологічних захворювань з дієтою складний, дослідження виявили переконливі докази того, що певні продукти можуть збільшити ризик розвитку раку.
Канцерогени – це речовини, які збільшують ризик і на жаль ви можете навіть не знати, що вони можуть бути на вашій тарілці.
Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. NV не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. NV також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.