Шість небезпечних хвороб, які може викликати м’ясо на грилі. Що буде з вашим тілом після літнього шашлику?
Літо — це ідеальний час для пікніків і сімейних барбекю. Стейки з червоного м’яса і курки обсмажені на грилі можуть здатися ідеальною літньою трапезою у вихідні, але чи так це?
Уже багато років, між вченими не вщухають суперечки про те, чи може таке приготування червоного м’яса або білого нашкодити вашому здоров’ю.
Під час обсмажування м’яса на грилі або на сковороді відбувається багато хімічних процесів, які можуть вам нашкодити. Дізнавшись дещо про це, ви зможете краще вирішити, що готувати для своєї сім'ї.
Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. НВ не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. НВ також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.

матеріалів розділу Здоров'я
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.