Шість небезпечних хвороб, які може викликати м’ясо на грилі. Що буде з вашим тілом після літнього шашлику?

9 серпня 2021, 21:00
НВ Преміум
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Літо — це ідеальний час для пікніків і сімейних барбекю. Стейки з червоного м’яса і курки обсмажені на грилі можуть здатися ідеальною літньою трапезою у вихідні, але чи так це?

Уже багато років, між вченими не вщухають суперечки про те, чи може таке приготування червоного м’яса або білого нашкодити вашому здоров’ю.

Під час обсмажування м’яса на грилі або на сковороді відбувається багато хімічних процесів, які можуть вам нашкодити. Дізнавшись дещо про це, ви зможете краще вирішити, що готувати для своєї сім'ї.

Відео дня

Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. НВ не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. НВ також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Здоров'я
Головні новини про здоров’я, фітнес та харчування
Щосуботи

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X