Ранок добрий буває. Шість продуктів для вашого сніданку, щоб покращити роботу мозку

Дослідження пов’язують вживання сніданку з покращенням здоров’ям (Фото:Ben Kolde/Unshplash)
Ви коли-небудь думали, як сильно сніданок впливає на ваше здоров’я? Немає жодних сумнівів, що правильний прийом їжі з ранку дає безліч переваг, він може зарядити вас енергією на весь день, посилити ваші когнітивні здібності та запустити метаболізм.
Багато досліджень пов’язують вживання сніданку з користю для здоров’я, включно з поліпшенням пам’яті та концентрації.
Вам необов’язково їсти багато їжі на сніданок, щоб він став корисним, якщо у вас немає часу на приготування, відмінно підійдуть навіть вчорашні залишки, розігріті в мікрохвильовій печі.
Однак чиніть опір тому, щоб з'їсти солодке тістечко або пончик. Найкраще поєднувати продукти, що містять вуглеводи, білки, корисні жири та клітковину. Залишилось лише визначитися, які саме продукти підходять під цей корисний перелік.
Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. НВ не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. НВ також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.

матеріалів розділу Здоров'я
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.