П’ять продуктів, які збільшують ризик ранньої смерті. Перестаньте їсти їх негайно

1 липня 2021, 06:00
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Рання смерть найчастіше пов’язана з хворобами, які провокують різні чинники ризику — куріння, високий кров’яний тиск, алкоголь і ожиріння.

Зміна способу життя може запобігти сумним наслідкам і підвищити стійкість організму до патологій. Ось кілька продуктів у вашому раціоні (можливо), з якими варто бути обережними.

Відео дня

Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. НВ не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. НВ також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Здоров'я
Головні новини про здоров’я, фітнес та харчування
Щосуботи

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X